Gutiérrez et al. (2022), Turismo Sostenible: Reactivación Económica en Tiempos de COVID-19. Huanta -Ayacucho: Fondo Editorial UNAH. 162 pp.
Published 2023-02-14
Keywords
- Culture,
- tourism,
- politics
How to Cite
Copyright (c) 2023 Idelia Mirta Cristobal-Lobaton
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Métricas alternativas
Abstract
The present review of the book whose authors Gutiérrez, E., Pariona, B. Ccama, F.; González, C. Moscoso, K, Trujillo and J; Castro, W., subject of analysis, comprises 162 pages, VII chapters, as established in the introduction of the book (p.10), Moscoso, remarks the approaches of the authors as problems of the social environment, need for professionals in the administration of lodging, good practices of sustainable tourism and the need for intervention in cultural and religious tourism.
Downloads
References
- Cavero Bendezú, Luis E. (1953). Monografía de la provincia de Huanta. Tomo I. Empresa Editorial Rímac - Lima.
- Gonzales, E. y Carrasco, T. (2011). Huamanga. Costumbres y Tradiciones. Edt. Lluvia Editores- Lima. Pág. 110 – 129.
- Leuridan, J. (2016). El sentido de las dimensiones éticas de la vida. Fondo. edit.USMP Lima – Perú.
- Luis Feijoo, J. Montarce, J. y Oubina, G. (2016). El talento humano en hotelería y turismo: aspectos claves en la gestión de personas. Buenos Aires, Argentina: Ugerman Editor. Recuperado de https://elibro.net/es/ereader/bibliotecaunah/78917?page=26.
- Preferred by Nature (2016). TO-02 Estándar Preferred by Nature de turismo sostenible para Alojamientos. https://preferredbynature.org/sites/default/files/2022-02/TO-02_PBN%20Sustainable_%20Tourism_Standard%20_for_%20Accommodations_%2025Jun2019%20SPA.pdf
- unahALDÍA (15 junio 2020) ¿Se cumplen a cabalidad los protocolos y procedimientos implementados? https://www.aldia.unah.edu.pe/protocolo-para-restaurantes/